Turens formål

erhvervsakademiet i Grenå uddanner vi aktuelt Datamatikere og Multimediedesignere. Vi har også en overbygning og et stort iværksættermiljø.

Jobmuligheder
Turen til tyskland tager sigte på at finde jobmuligheder til vores færdigtuddannede studerende. Efter at have talt med mange tyske virksomheder er det vores klare indtryk, at der er et stort behov for veluddannede IT-medarbejdere i landet. Turen skal vise, om den tese holder stik.

Praktik
Hvert år sender vi også 4-semester datamatikere i praktik. Nogle får mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har således sendt en 4-5 studerende afsted 1-2 gange om året til fjerne destinationer som Canada og Vietnam. Det kunne være sjovt, hvis vi også kunne få Düsseldorf, München, Berlin, o.s.v. med på listen. Det vil kunne give vores studerende en oplevelse og skabe værdifulde relationer for både Danmark og vores tyske venner.

GameHub Denmark
Endelig har vi også vores GameHub. Her arbejder studerende og færdigtuddannede med deres iværksætterdrømme.  Allerede nu har nogle af disse virksomeder vist deres værd og har sikret deres ejere både levebrød og overskud.
Vi håber, vi kan skabe interesse for disse iværksættere hos nogle af de tyske virksomheder.
Læs mere hos Game Hub Denmark