Keen Games

Slide 1
Slide 1
Slide 2
Slide 2
Slide 3
Slide 3

Keen Games er beliggende i Tysklands finanscentrum – Frankfurt. Jeg var i byen for mange år siden og en taxachauffør fortalte mig den gang, at omkring 1 mio. mennesker pendler ind og ud af byen, hver dag. Det var i 1995, så i dag er det sikkert blevet endnu vildere. Byen er meget velhavende by og lønningerne er høje/gode/onde – ja vælg selv.

Keen Games har bygget spillene Olympus Rising, Royal Revolt 2 og Portal Knights og mange andre.
Nogle af de færdigheder og teknikker de gør brug af er Ruby, C/C++, Sql databaser, MongoDB, Scala og Linux/MacOS. De vil gerne have ansatte med viden om cross-platform engines, så Unity og Cryengine er sikkert gode bud.

Kig evt på deres side omkring karriere_i virksomheden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*