Bytro Labs

Jeg har været i kontakt med Bytro Labs, hvor Loretta var meget interesseret i at tale om vores studerenes muligheder for at komme i job og praktik. Bytro Labs har både rammerne og erfaringer fra tidligere praktikforløb.
Desværre har de meget travlt i øjeblikket, så vi har aftalt, at vi skal tales ved i det nye år om mulighederne.

Jeg har tidligere talt med folk, der har samarbejdet med virksomheden. De har fortalt mig, at Bytro har lavet egne spil, men er i færd med at flytte deres aktiviteter over på distribution i stedet. De har en indtjeningsmodel (in-game-buying), som har været en stor succes for dem. Det er angiveligt den model, de gerne vil implementere i flere spil og altså gerne spil fra andre udviklere.

Læs mere om Bytro Labs GmbH på deres hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*