Sensape

Sensape er en it-virksomhed, der ligger i Leipzig. Det er ikke en spilvirksomhed, men de bruger nogle af de samme virkemidler, som vi kender fra spiludvikling. De arbejder med augmented reality og bruger sikkert de teknologier, vi kender – Unity, Cry Engine m.v.

Når jeg skriver sikkert, skyldes det, at jeg kun har haft en samtale med dem i telefonen. De er ved at finde ud af, om de kan tage et møde med mig. Under alle omstændigheder er de meget interesserede i folk med de rette færdigheder og da jeg fortalte, hvad vores studerende kan, var der stor interesse.

Det betyder, at så fremt jeg ikke får et møde, så har jeg en aftale med dem om, at vi skal tale sammen senere over Skype om jobmuligheder og praktikpladser.

Du kan se mere om Sensape på deres hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*