Leipzig og spiludvikling

Jeg må erkende, at jeg er havnet i lidt af en udørk her i Leipzig, hvad angår spiludvikling. Jeg havde haft min tvivl om, hvor meget der sker på det felt i det gamle Østtyskland. Min samtale med den tyske ambassade i Danmark gav mig dog fornyet håb.

Den årlige spilmesse Gamescom, blev oprindelig startet i Leipzig, men de seneste år er den blevet afholdt i Køln i stedet.

Der findes programmørjobs i Leipzig. Dem der er aktuelt, er fortrinsvis til opbygning og vedligehold af administrative løsninger og teknikkerne hedder i vid udstrækning Java og SAP. Det rammer ikke vores studerende så godt.
Ellers er det lige før jeg tror, jeg har fundet den eneste virksomhed i byen, der har åbne stillinger, som kunne passe til vores studerende.

Jeg overvejer min næste destination. Det var egentlig Dresden, men det kan vise sig, at der heller ikke sker så meget der. Det er også snart weekend, så det nytter ikke noget, at bruge fredagen på at køre langt, blot for at nå en by i weekenden. Der kan jeg helt sikkert ikke komme i kontakt med nogen.

Jeg har bl.a. været i kontakt med de 3 store bilfirmaer i landet – VW, BMW og Audi. Men jeg har endnu ikke fået godkendt et møde. De er enormt tunge at danske med og deres sikkerhedsprocedurer ligner noget fra den kolde krig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*