Slut med Hamborg

I morgen forlader jeg Hamborg. Det har været et par hårde dage her. Der er mange interessante virksomheder i byen, men mange ligger  spredt over et område på størrelse med Djursland. Det gør det meget tidskrævende at komme rundt.

Der er ellers flere virksomheder, jeg gerne vil have talt med. Men jeg orker rent ud sagt ikke flere U-bahn’s og billetautomater, der alligevel ikke fungerer.

Bytro Labs
Denne virksomhed har allerede et samarbejde i gang i Grenaa med en iværsættervirksomhed. Som så mange andre har de flyttet sig fra at være udviklere til nu at være distributører. Det betyder ikke, at de ikke har udviklere længere, men ambitionerne går sikkert mere på fejlretning, tilpasning o.s.v.
Se mere på deres hjemmeside, hvor der også er jobopslag.

GoodGame
Har lavet spillene: Goodgame Empire (browser),  Goodgame Big Farm (browser), Legends of Honor (browser) og Empire: Four Kingdoms (mobil)
Besøg deres hjemmeside

I morgen kører jeg til Leipzig. Byen er langt mindre end Hamborg og jeg kan angiveligt bo lidt tættere på, hvor tingene sker. Der skulle ske noget på spilområdet i denne by. Det bliver spændende at se, om det holder stik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*