Input fra de studerende

Der er altid et overordnet mål med et projekt som dette. Vores mål var klart – find spændende job-, praktik- og samarbejdsmuligheder i Tyskland.

Forberedelserne har bl.a. bestået i, at jeg har samlet information om tyske arbejdsgivere, hvor jeg har set potentielle muligheder.

De studerende skal også involveres
Jeg har naturligvis talt med nogle af vores studerende om projektet og har derigennem fået gode referencer. Men det var vigtigt for os i Dania Games, at alle studerende skulle fik en chance for at bidrage til projektet.
Derfor indkaldte vi også vores knapt 200 studerende til en dag efter endt undervisning, hvor de kunne komme med ønsker og ideer.

Dagen
Lad det være sagt med det samme fremmødet var en skuffelse. Kun få mødte op.
Heldigvis var der allerede en del studerende i lokalet, som således mere eller mindre frivilligt blev inddraget i mine spørgsmål om Tyskland.

Resultatet af mødet

Mødet havde det formål, at lade de studerende få en chance for at ytre sig omkring turens destinationer og andet. Vi må gå ud fra, at deres interesse for emnet ikke har været så stor. Udgangspunktet for turen må så blive det, som allerede var fastlagt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*