Det Danske Handelskammer

Jeg har været i kontakt med Det Danske Handelskammer for at få viden og inspiration til mit besøg.
Handelskammeret er finansieret gennem Udenrigsministeriet og har en enorm kontaktflade til tyske virksomheder.

Nina Suhr Poulsen der er Eksportrådgiver ved handelskammeret, har hjulpet mig med at finde de nødvendige informationer og har givet mig et enkelt tip om en spændende virksomhed i Bielefeld.

Således har de en frit tilgængelig liste over medlemmer, som jeg kan bruge.  Der er ikke mindre end 231 tyske virksomheder på listen fordelt ud over hele landet. Fordelen ved disse medlemmer er, at de alle har en relation til Danmark, hvilket kan gøre det endnu mere indlysende at bruge danske IT-uddannede. Man må dog også gå ud fra, at det er virksomheder med en vis volumen, altså pænt store virksomheder.

Se Dansk-Tysk Handelskammers hjemmeside

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*